Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Prodavam komoda

Број на оглас: 6583 | Објавен на: 22.07.2016 во 00:14


ЦЕНА: По договор


Опис

Se prodava komoda izrabotena od orevovo drvo.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мебел Инвентар и Уредување

КОНТАКТ

Име:
Saska
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова