Pazar5 Бесплатен огласникloading...

SADNICI

Број на оглас: 514 | Објавен на: 23.05.2014 во 06:37


ЦЕНА: 3000 MKD


Опис

Prodavam Sadnici,sadnicite rastat golemi,i po sirina,i po visina.
ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мебел Инвентар и Уредување

КОНТАКТ

Име:
AME
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова