loading...

Stifna stifni plastiki drzaci za tapacir i lajsni

Број на оглас: 4857 | Објавен на: 24.09.2021 во 12:17


ЦЕНА: По договор


Опис

- plastiki za tapacir 10 komada za 300 den.
- plastiki za lajsna za BMW 10 komada 600 den
- plastiki za lajsna za BMW 10 komada 700 den
- gumica za kluc za BMW 250 den
- lizgaci podizaci za prozori za BMW 150 den
- stifni 6mm- 10 komada 500 den
- stifni 8mm- 10 komada 600 den
- stifni10mm-10 komada 700 den


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Автоделови и Опрема

КОНТАКТ

Име:
Aleksandar Krstevski
Град:
Куманово
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова