Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Nvidia GT 1030 2GB DDR4 koristena vo odlicna kondi

Број на оглас: 35437 | Објавен на: 04.11.2023 во 10:59


ЦЕНА: По договор


Опис

Nvidia GT 1030 2GB DDR4


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Делови за Компјутери и додатоци

КОНТАКТ

Име:
Oliver Jankuloski
Град:
Кичево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова