Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Компјутерско биро

Број на оглас: 34030 | Објавен на: 17.07.2022 во 14:25


ЦЕНА: По договор


Опис

Продавам компјутерско биро со четири фиоки, и столица, цена по договор


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мебел Инвентар и Уредување

КОНТАКТ

Име:
Тања Ололоска
Град:
Кичево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова