Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Fs: Apple iphone 12 pro max

Број на оглас: 32808 | Објавен на: 07.09.2021 во 17:15


ЦЕНА: 600 €


Опис


Applw iphone 13 PRO MAX
Apple iphone 13 PRO
Apple iphone 13
Apple iphone 12 PRO MAX
Apple iphone 12 PRO
Apple iphone 12

Samsung Galaxy Z Fold 3 5G
Samsung Galaxy Z Fold 2 5G
Samsung Galaxy Z Flip3 5G


APPLE IPHONE 12 PRO MAX SPECS

Operating System iOS 14
CPU Apple A14
Dimensions 6.33 by 3.07 by .29 inches
Screen Size 6.7 inches
Screen Resolution 2,778 by 1,284 pixels
Camera Resolution (Rear; Front-Facing) 12MP, 12MP, 12MP; 12MP
Battery Life (As Tested) 15 hours 29 minutes

WhatsApp : +1 (315) 496-8924

Email: shop2shop.inc@gmail.com


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мобилни телефони Таблети

КОНТАКТ

Име:
Brandon
Град:
Кичево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова