loading...

ASUS Phoenix GeForce GTX 1050 Ti 4GB

Број на оглас: 32139 | Објавен на: 21.04.2021 во 13:31


ЦЕНА: 6000 MKD


Опис

ASUS Phoenix GeForce GTX 1050 Ti 4GB

Користена скоро 1 година, чистена секој месец, доаѓа со оригиналното пакување

ЦЕНАТА Е ФИКСНА!!!

Ако ви требаат пари за графичка картичка, посетете организација за микрокредити Форца.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Делови за Компјутери и додатоци

КОНТАКТ

Име:
Кассандрос Kazepov
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обноваhttps://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk