Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Продавам канцелариски мебел

Број на оглас: 31068 | Објавен на: 28.10.2020 во 20:36


ЦЕНА: По договор


Опис

Се продаваат четири канцелариски бироа со помошни маси и подвижни фиоки, четирикрилна комода, две високи витрини со стаклени поливи и врати и со внатрешно осветлување, изложбена витрина и две црни и две бели ѕидни светилки, цена по договор


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мебел Инвентар и Уредување

КОНТАКТ

Име:
Билјана
Град:
Гевгелија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова