Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Рачно изработени украси

Број на оглас: 28685 | Објавен на: 23.02.2020 во 17:17


ЦЕНА: По договор


Опис

Рачно изработени украси кои се уникатни и единствени и кои совршено ќе се вклопат во секој простор. Секое следно може да биде само слично на претходното.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мебел Инвентар и Уредување

КОНТАКТ

Име:
Елена Стојанова
Град:
Гевгелија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова