loading...

Apple iPhone 11 Pro Max 512GB

Број на оглас: 28425 | Објавен на: 21.01.2020 во 13:42


ЦЕНА: 800 €


Опис

Ние нудиме на најдобрите онлајн мало и продавачи на големо со мобилни телефони. Со нашето искуство, ние сме многу фокусирани на потребите на нашите клиенти и нудиме одлични производи на нашите клиенти.

Забелешка .. Сите наши Apple iPhone се 100% нови, оригинални, фабрички отклучени во кутија

1 година гаранција

Apple iPhone 11 Pro Max 64GB == 750 €
Apple iPhone 11 Pro Max 256GB == 780 €
Apple iPhone 11 Pro Max 512GB == 800 €

Apple iPhone 11 Pro 64GB == 670 €
Apple iPhone 11 Pro 256GB == 700 €
Apple iPhone 11 Pro 512GB == 750 €

Apple iPhone 11 64GB == 600 €
Apple iPhone 11 128GB == 620 €
Apple iPhone 11 256GB == 650 €

Apple iPhone XS Max 6 4GB == 500 €
Apple iPhone XS Max 256GB == 550 €
Apple iPhone XS Max 512 GB == 600 €

Apple iPhone XS 64GB == 450 €
Apple iPhone XS 256GB == 470 €
Apple iPhone XS 512GB == 500 €

Apple iPhone XR 64GB == 410 €
Apple iPhone XR 128GB == 420 €
Apple iPhone XR 256GB == 440 €

Apple iPhone 8 64GB == 380 €
Apple iPhone 8 256GB == 400 €

Начин на испорака: FedEx / DHL

Време на испорака: во рок од 2 работни дена.

За повеќе информации и прашања за купување, контактирајте не:

Контактирајте нè .. Shaz4electronicltd@hotmail.com


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мобилни телефони Таблети

КОНТАКТ

Име:
Xuerong Zhang
Град:
Кочани
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова