loading...

ТРПЕЗАРИСКИ НОВИ СТОЛОВИ

Број на оглас: 24790 | Објавен на: 03.10.2018 во 13:15


ЦЕНА: 1500 MKD


Опис

Се продаваат 6 НОВИ трпезариски столови во
Лила еко кожа и хром ногарки


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мебел Инвентар и Уредување

КОНТАКТ

Име:
Kristina
Град:
Делчево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk