Pazar5 Бесплатен огласник
Продавам

Број на оглас: 10952 | Објавен на: 13.02.2017 во 19:50


ЦЕНА: 1 €


Опис

Зелена гарнитура,тросед, двосед и фотеља сочувани
Од Симпо-Врање


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мебел Инвентар и Уредување

КОНТАКТ

Име:
Lile
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова