loading...

Aparat za merenje pritisok

Број на оглас: 7455 | Објавен на: 14.10.2021 во 11:28


ЦЕНА: 1000 MKD


Опис

Se prodavaat novi aparati za merenje na krven pritisok


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Медицина Опрема Лекови

КОНТАКТ

Име:
online prodavnica
Град:
Велес
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обноваhttps://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk