Pazar5 Бесплатен огласникloading...

PRIKOLKA ZA KOLA

Број на оглас: 7163 | Објавен на: 16.08.2016 во 23:10


ЦЕНА: По договор


Опис

СЕ ПРОДАВА ПРИКОЛКА ЗА КОЛА
ДИМЕНЗИИ: 130x90
ЦЕНА ПО ДОГОВОР
ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ: 071-564-884


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Земјоделски и Шумски возила

КОНТАКТ

Име:
Љупчо
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова