Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Продавам електронски тапани Roland TD7

Број на оглас: 7102 | Објавен на: 13.08.2016 во 21:32


ЦЕНА: По договор


Опис

Комплетно исправен и функционален сет Roland TD7. up


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Музички инструменти и опрема

КОНТАКТ

Име:
Ѓоко
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова