Pazar5 Бесплатен огласник
се издава стан

Број на оглас: 7065 | Објавен на: 12.08.2016 во 17:30


ЦЕНА: 8000 MKD


Опис

Се издава стан 30м2 во ново лисиче\' опремен


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Станови
Површина:
30м2
Катови:
?????????
Соби:
1
Тип:
Изнајмување

КОНТАКТ

Име:
saso
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова