Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Се продава книга стихозбирка поезија - Посилна од

Број на оглас: 7064 | Објавен на: 12.08.2016 во 10:38


ЦЕНА: 150 MKD


Опис

Се продава моја прва книга стихозбирка поезија - Посилна од судбината.
За да нема забуна,и двете книги се иста моја прва книга стихозбирка поезија- Посилна од судбината,но се со различна корица,бидејќи се печатени во различни Печатници.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Книги Учебници и Списанија

КОНТАКТ

Име:
Наташа
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова