Pazar5 Бесплатен огласникloading...

prodavam

Број на оглас: 7023 | Објавен на: 10.08.2016 во 15:16


ЦЕНА: 15 EUR


Опис

Se prodava plac vo Strumica vo industriska zona pozadi Terminal Strumica


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Плацови Ниви и фарми

КОНТАКТ

Име:
kalopi
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова