Pazar5 Бесплатен огласник
ДИСТРБУТЕР

Број на оглас: 7014 | Објавен на: 10.08.2016 во 07:31


ЦЕНА: По договор


Опис

ПОЧИТУВАНИ,
СТАРА ФУРНА ИМА ПОТРЕБА ОД ДИСТРИБУТЕРИ !!!
ДОКОЛКУ ИМА ЗАИНTЕРЕСИРАНИ ВЕ МОЛАМ ЈАВЕТЕ СЕ НА 071 381-588


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Билјана
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова