Pazar5 Бесплатен огласник
Продавам куќа во Штип

Број на оглас: 6997 | Објавен на: 09.08.2016 во 02:55


ЦЕНА: По договор


Опис

Се продава новоизградена куќа во нова населба во Штип. Куќата е со приземје и два ката без фасада,со голем двор,има соларен систем. Постои можност за договор за продажба по спратови или по метар квадратен.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Куќи Вили
Површина:
300 м3
Катови:
?+2
Тип:
Продавање

КОНТАКТ

Име:
Елена
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова