Pazar5 Бесплатен огласник
iznajmuvam sobi vo Raca

Број на оглас: 6915 | Објавен на: 05.08.2016 во 17:11


ЦЕНА: По договор


Опис

izdavam sobi vo Raca


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Соби
Површина:
Катови:
Тип:
Изнајмување

КОНТАКТ

Име:
Mile
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова