Pazar5 Бесплатен огласник
Mehanicar za teski tovarni vozila

Број на оглас: 6831 | Објавен на: 03.08.2016 во 08:03


ЦЕНА: По договор


Опис

Se bara mehanicar za teski tovarni vozila,so rabotno iskustvo, za servis koj e lociran vo naselba Ilinden.

Informacii na tel. 072/233-283


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Сервис за Возила

КОНТАКТ

Име:
Mimoza
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова