Pazar5 Бесплатен огласникloading...

хидроизолација

Број на оглас: 6702 | Објавен на: 26.07.2016 во 23:39


ЦЕНА: По договор


Опис


Вршам хидроизолација на кровови, темели, тераси и бањи на различни објекти во Македонија


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Љубе Даскалов
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова