Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Juka drvo zivota Fikus i Schefflera

Број на оглас: 6577 | Објавен на: 21.07.2016 во 19:31


ЦЕНА: По договор


Опис

Drvo zivota staro 15 godini , visoko 4 metri - 2000 den
Fikus star 3 godini , visok 1.4 metri - 800 den
Fikus star 4 godini , visok 1.5 metri - 800 den
Schefflera stara 4 godini visoka 1.9 metri -800 den


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Животни на фармата Растенија

КОНТАКТ

Име:
Sinisa
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова