Pazar5 Бесплатен огласникloading...

ЧИНГЕЛИ ЗА МЕСО

Број на оглас: 6535 | Објавен на: 19.07.2016 во 11:23


ЦЕНА: По договор


Опис

се продава чингели за месо росвајни 1уште 13 броја за само 2500 ден


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Животни на фармата Растенија

КОНТАКТ

Име:
столе
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова