Pazar5 Бесплатен огласникloading...

AutoCAD SolidWORKS 3DsMAX Kurs Cas Proekti Uslugi

Број на оглас: 5951 | Објавен на: 03.07.2016 во 14:38


ЦЕНА: По договор


Опис

AUTOCAD,SOLIDWORKS,3DSTUDIOMAX, СТАТИКА, ЈАКОСТ 1, МЕХАНИКА. НАЈЕВТИНИ ЧАСОВИ И КУРСЕВИ. ИЗРАБОТКА НА ПРОЕКТИ И ПРОГРАМИ, КАКО И ОСТАНАТИ УСЛУГИ. ЕФТИНО, БРЗО, КВАЛИТЕТНО. 070819058 i 077820344(CAD macedonia AutoCAD Macedonia 2D 3D Skopje inzinjerska 3D kurs proekti renderi animacii 3D Max SolidWORKS) 070819058 И 0778203


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Услуги

КОНТАКТ

Име:
Zoran
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова