Pazar5 Бесплатен огласник
prodavam vikendica vo s.Stenje,Prespa

Број на оглас: 5929 | Објавен на: 02.07.2016 во 22:49


ЦЕНА: По договор


Опис

Vikendicata e podrum i prizemje so potkrovje do pat i na 100 m od ezerskata obala.Povrsina pod dvor 249m2,gabaritna povrsina na vikendicata 59m2 ili vkupna povrsina od 308m2


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Викендици
Површина:
59
Катови:
2
Соби:
4
Тип:
Продавање

КОНТАКТ

Име:
Stenje
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова