Pazar5 Бесплатен огласник
Продавам Звучници

Број на оглас: 5836 | Објавен на: 19.11.2017 во 16:38


ЦЕНА: 150 €


Опис

Звучници 150, 200, 250 евра пар !
Бескомпромисна изработка , одличен звук.
Нови ; 1 год. гаранција


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Аудио опрема Видео

КОНТАКТ

Име:
Dimce
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова