Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Деловен простор во населба Хром

Број на оглас: 5798 | Објавен на: 30.06.2016 во 14:42


ЦЕНА: 220 EUR


Опис

СЕ ИЗДАВА НОВ ДЕЛОВЕН ПРОСТОР 40м2 ВО НАСЕЛБА ХРОМ, УЛ.ИСАИЈА МАЖОВСКИ БР.31. ЛОКАЛОТ Е НА ПРОМЕТНА УЛИЦА ВО БЛИЗИНА НА ГРАДИНКА И ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ. ИМА ПРИСКЛУЧОК ДО ЦЕНТРАЛНО ГРЕЕЊЕ


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Деловен простор.(Дуќан)

КОНТАКТ

Име:
ЉУПЧО РИСТЕВСКИ
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова