Pazar5 Бесплатен огласник
КОРИСНИ ДОМАШНИ ПРИСЛУШКУВАЧИ

Број на оглас: 5473 | Објавен на: 28.01.2017 во 10:42


ЦЕНА: 300 MKD


Опис

Едноставно само натакнете ја бубицата на батерија од 9v и прислушкувајте бебиња,м деца, болни, стари или инвалидизирани лица на фрекфенција на радио, магнетофон, мобилен, компјутер на практично растојание од околу 50м, или безбедно и превентивно прислушкувајте од дворот, балконот, гаражата, терасата, подрумот. Бубицата има неограничени можности и безброј намени, сигурна, трајна, корисна, залиена, подесена, едноставна за употреба без прекинувачи или приклучоци, вкусно пакована со упатство за употреба, можете да ја добиете за еден работен ден преку карго или пошта со +150ден ПТТ трошоци со плаќање по приемот.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Аудио опрема Видео

КОНТАКТ

Име:
Радомир
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова