loading...

издавам деловен простор во капиштец

Број на оглас: 4787 | Објавен на: 22.04.2018 во 12:04


ЦЕНА: 150 EUR


Опис

Издавам два дуќани од 16м2 и 14м2 вкупно 30 м2 , истите имаат WC и се на добра прометна локација во Капиштец до Т.Ц. Зебра . Контакт тел 071 . 218 – 839 .


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Деловен простор.(Дуќан)

КОНТАКТ

Име:
Љупчо
Град:
Цела Македонија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова

https://ko-fi.com/StreamAlerts/Overlay?UserKey=sa_c7817422-d412-4d2b-985f-e4d95e8cd5ed&handle=pazar5mk