Pazar5 Бесплатен огласник
Бишон Фризе, Бишони, Bichon Frise кутриња за прода

Број на оглас: 35479 | Објавен на: 18.12.2023 во 07:13


ЦЕНА: По договор


Опис

Се нудат на продажба чистокрвни бишони од врно потекло, со чисто, бело, виткано и свилено крзно. Кутрињата се апсолутно здрави без никакви генетски болести. Правилно забало без подгриз или предгриз, одгледани во домашни услови од страна на два ветеринари. Освен педигре кое служи за докажување на чистокрвноста во 4 генерации наназад, кутрињата се превземаат и со здравствена книшка со податоци за дехелминтизацијата (чистењето од глисти) и вакцинацијата против заразни болести, и краток текст (некој вид на водич) со одговори на најчестите прашања кои ни ги поставуваат луѓето што не чувале кутре никогаш.

Бишоните се шармантни, имаат добар карактер, секогаш претставуваат пријатно друштво за шетање и се исклучително интелегентни. Лесно се вклопуваат во секое семејство и секоја средина без разлика на двор или стан. Расположени скоро секогаш за нови и здрави навики и обожаваат да се галат и уживаат заедно со својот сопственик. Освен што не се митарат и се антиалергена раса никогаш не се агресивни и се многу лесни за воспитување, што ги прави идеални за семејства со мали деца.

Повеќе слики можете да погледнете на инстаграм профилот: @snowflakebichons https://instagram.com/snowflakebichons?utm_medium=copy_link

Кутрињата се спремни за превземање и едвај чекаат да ги запознаат своите нови семејства. Ние се наоѓаме во Белград, Србија. Има можност да се договориме за превоз до Скопје околу Нова Година.

Контакт преку инстаграм профилот или на вајбер: +381656161097 ( двм Крум Манавски)


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Домашни Миленичиња

КОНТАКТ

Име:
-Krum Manavski
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова