Pazar5 Бесплатен огласникloading...

notarski raboti

Број на оглас: 35478 | Објавен на: 20.11.2023 во 04:42


ЦЕНА: По договор


Опис

Se bara pravnik so iskustvo za rabota vo notarska kancelarija.Site CV ispratete gi na sledniov mail limanidrita@yahoo.com


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Автомобили
Година:
Километража:
 
Марка:
 
Модел:
 
Менувач:
 
Шасија:
 
Гориво:
 
Мотор:
 
Потрошувачка-100km:
 

КОНТАКТ

Име:
drita limani
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова