Pazar5 Бесплатен огласник
Се Продава Градежен Плац

Број на оглас: 35362 | Објавен на: 09.10.2023 во 06:38


ЦЕНА: По договор


Опис

Се продава Градежен плац од 528м2 во Општина Другово, на улица Илинденска бб, во непосредна близина на амбулантата и поштата.
За повеќе информации јавете се на 075 843 090


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Плацови Ниви и фарми

КОНТАКТ

Име:
Кристина Јакофоска
Град:
Кичево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова