Pazar5 Бесплатен огласник
Se prodava samsunjg j6

Број на оглас: 35305 | Објавен на: 17.09.2023 во 07:10


ЦЕНА: 2500 MKD


Опис

Kako sto e na slikata telefonot e so skrseno staklo.
Telefonceto si raboti, mnogu e brz dava solidni ubaj sliki.
Moze da se proveri vo sekoe vreme.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Мобилни телефони Таблети

КОНТАКТ

Име:
Petar Angjelevski
Град:
Прилеп
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова