Pazar5 Бесплатен огласникloading...

ПРОДАВАМ ПЛАЦЕВИ ОД 500m2 ДО 713m2

Број на оглас: 34838 | Објавен на: 18.03.2023 во 11:09


ЦЕНА: По договор


Опис

- СЕ ПРОДАВААТ ПЛАЦЕВИ ВО ЗЕЛЕНИКОВО ПОТОЧНО МЛЕКАРА НА ОKOЛУ 20Km(30min)ДО ЦЕНТАРОТ НА ГРАДОТ СКОПЈЕ
- ИЗЛЕГУВААТ НА НОВ АСФАЛТИРАН ПАТ НА ОКOЛУ 100m2 ДО ГЛАВНИОТ ПАТ
- ПЛАЦЕВИТЕ СЕ СО СПРОВЕДЕН СОПСТВЕН ПАТ КОЈ ГИ ПОВРЗУВА СИТЕ ПЛАЦЕВИ И СЕ ПОВРЗУВА СО АСФАЛТИРАНИОТ ПАТ
- СПАЃААТ ВО ГРАДЕЖЕН РЕОН КОИ СЕ ПРИЛАГОДЕНИ ЗА ИЗГРАДБА НА ПОГОЛЕМИ КУЌИ, ВИЛИ ИЛИ ОБЈЕКТ
- ДО СИТЕ ПЛАЦЕВИ МОЖЕ ДА СЕ СПРОВЕДЕ ПРИКЛУЧОК ЗА ОДВОД И ДОВОД, ПРИКЛУЧОК ЗА ВОДА И ПРИКЛУЧОК ЗА СТРУЈА.
- ВО БЛИЗИНА ИМА: АМБУЛАНТА, АПТЕКА, ПОШТА, ОСНОВНО УЧИЛИШТЕ, ГРАДИНКА, ПРОДАВНИЦИ ,АВТОБУСКА СТАНИЦА (БР67).
ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Плацови Ниви и фарми

КОНТАКТ

Име:
Никола
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова