Pazar5 Бесплатен огласник
Се бара продавачка

Број на оглас: 34650 | Објавен на: 16.01.2023 во 20:36


ЦЕНА: По договор


Опис

Се бара продавачка за бурекџилница 070 243 825.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Gordana Shimlesha
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова