Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Деловен простор-канцеларии

Број на оглас: 34582 | Објавен на: 18.03.2023 во 21:35


ЦЕНА: 250 €


Опис

Издавм стан, приземје за деловен простор-канцеларии со употребна дозвола. Има 3 простории, кујна и 2 WC. Климатизирано.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Деловен простор.(Дуќан)

КОНТАКТ

Име:
Ванчо Ангелков
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова