Pazar5 Бесплатен огласник
Плац

Број на оглас: 34259 | Објавен на: 15.09.2022 во 15:35


ЦЕНА: По договор


Опис

Плац во Таринци од 800м со поставени темели


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Плацови Ниви и фарми

КОНТАКТ

Име:
Dragan
Град:
Штип
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова