Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Сместување во Охрид

Број на оглас: 34023 | Објавен на: 10.07.2022 во 10:11


ЦЕНА: По договор


Опис

Слободни термини од 11.07 до 25.07 и од 03.08 натаму


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Куќи Вили
Површина:
50
Катови:
Тип:
Изнајмување

КОНТАКТ

Име:
Lidija Nedanoska
Град:
Охрид
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова