Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Prodavacki za vo pekara

Број на оглас: 34006 | Објавен на: 05.07.2022 во 14:00


ЦЕНА: По договор


Опис

Se baraat prodavacki za vo pekara vo GTC.Kontakt na 077 650201


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Biljana Cvetanovska
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова