Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Продавам дводелна словенска алуминиумска скала

Број на оглас: 33999 | Објавен на: 03.07.2022 во 11:58


ЦЕНА: По договор


Опис

Продавам скоро нова дводелна словенска алумикако молерска , висината е 3,5 метри, а висински оди до 6 метри.

Цена: 12000 ден
Контакт Тел: 070355486


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Ацо M.
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова