Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Продавам нови кожени чизми оргинал бренд SPEEDWARE

Број на оглас: 33980 | Објавен на: 28.06.2022 во 18:33


ЦЕНА: 9000 MKD


Опис

Продавам нови кожени чизми оргинал бренд SPEEDWARE купени во Германија,број 43.
Контакт 078 400 516


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Делови за мотори мопеди и Опрема

КОНТАКТ

Име:
Емил Нацев
Град:
Штип
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова