Pazar5 Бесплатен огласник
помошници во кујна за готвени јадења

Број на оглас: 33951 | Објавен на: 18.06.2022 во 09:50


ЦЕНА: По договор


Опис
ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
ivana vangelovska
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова