Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Potopna pumpa (raketa) Потопна пумпа

Број на оглас: 33909 | Објавен на: 12.06.2022 во 20:37


ЦЕНА: 11000 MKD


Опис

Нова потопна пумпа со кабел 30 метри . за цената има простор за договор


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Машини и Алати

КОНТАКТ

Име:
Зоран Велков
Град:
Штип
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова