Pazar5 Бесплатен огласник
Se bara higienicarka za odrzuvanje na apartmani !

Број на оглас: 33719 | Објавен на: 10.05.2022 во 13:26


ЦЕНА: 24 MKD


Опис

Se bara higienicarka za odrzhuvanje na apartmani , na vozrast do 40 godini.

6 rabotni dena i toa tri dena od 10:30 do 15:30 i tri dena od 8:00 do 16:00

PLATA 24000 DEN.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Josif Ristovski
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова