Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Продавање нива

Број на оглас: 33701 | Објавен на: 03.05.2022 во 21:37


ЦЕНА: По договор


Опис

Продавам нива со површина 3000 м2 на в.м. Под Тумба во село Ѓавото. Цена по договор. За повеќе информации јавете се на бројот 071-748-769 Зоран.


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Плацови Ниви и фарми

КОНТАКТ

Име:
Зоран Делков
Град:
Гевгелија
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова