Pazar5 Бесплатен огласникloading...

Адвокатски приправник

Број на оглас: 33648 | Објавен на: 17.04.2022 во 11:04


ЦЕНА: По договор


Опис

Адвокатска канцеларија има потреба од адвокатски приправник со завршен правен факултет за стажирање со надомест. Надоместокот зависи од ангажманот и одговорноста на приправникот!


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
Емина Реброња Радончиќ
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова