Pazar5 Бесплатен огласник
Zagar, загари

Број на оглас: 33647 | Објавен на: 17.04.2022 во 08:06


ЦЕНА: По договор


Опис

Резервација на чистокрвни посавчиња, од родители кои одат на дива свиња и срни! 3 машки и 1 женско.
Машко-4000 денари
Женско- 3000 денари


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Домашни Миленичиња

КОНТАКТ

Име:
Kirco
Град:
Делчево
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова