Pazar5 Бесплатен огласникloading...

МОНТАЖЕР НА СЛАБОСТРУЈНИ И ЈАКОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ

Број на оглас: 33604 | Објавен на: 01.04.2022 во 09:46


ЦЕНА: По договор


Опис

ФИБЕРНЕТ М-К е целосно македонска компанија со специјалност во B2B (Business-to-Business) сегментот. Опслужуваме компании од сите сектори и котираме меѓу водечките ИТ компании во регионот во делот на изработка, проектирање и изведба на слабострујни системи, оптички мрежи, резервно напојување, електрични инсталации, FTTH комуникација, дата центри и друго.

Нашиот тим континуирано расте и во моментов имаме потреба од постојано вработување на нови лица на позиција:

МОНТАЖЕР НА СЛАБОСТРУЈНИ И ЈАКОСТРУЈНИ ИНСТАЛАЦИИ (со или без работно искуство)

Работни задачи:

- Инсталација на слабострујни кабли во деловни, индустриски и станбени објекти
- Изведба, монтажа и пуштање на работа на системи за видео надзор и аларми, противпожарна заштита, контрола на пристап
- Изведба на јакострујни електро инсталации (напојување, осветлување, изводи, приклучници и слично) и нивно одржување
- Монтажа на кабловски регали
- Монтажа на опрема и материјали за системи за автоматика
- Инсталација на нови системи, поврзување и пуштање во активна работа

Потребни квалификации:

- Минимум средно образование
- Возачка дозвола Б категорија, со искуство во сообраќај
- Познавање на англиски јазик
- Одговорно извршување на работните обврски во зададени рокови
- Комуникациски вештини
- Способност за самостојна и тимска работа

Работно време и место каде се извршува работата:

- Понеделник-Петок 8:00-16:00 часот
- Работниот ангажман вклучува работа во просториите на ФИБЕРНЕТ, како и теренска работа на територијата на Република Македонија.

Доколку ги исполнувате наведените услови, заинтересирани сте за нови предизвици и постојан развој во кариерата, пратете го вашето CV на https://fibernet.mk/job/montazer-na-slabostrujni-i-jakostrujni-instalacii/ или на следната емаил адреса vrabotuvanje@fibernet.mk


ОПШТИ ИНФОРМАЦИИ


Kaтегорија:
Работа

КОНТАКТ

Име:
FIBERNET
Град:
Скопје
Телефон:
Социјален контакт


БРЗА ПРОДАЖБА


Алатки


Премиум


Обележно


Брза продажба


Топ три


Автоматска обнова